Open raam

Het zkv ‘Duinaardappelen’ dat A.L. Snijders schreef voor Radio 4, nu terug te lezen en te luisteren, herinnert sommigen aan de schrijver die Snijders het meest bestreden heeft: Harry Mulisch. Niet zozeer omdat de jongen in het verhaal Harry heet, maar meer vanwege de laatste regel. ‘Nu hoop ik alleen nog wat pianomuziek te horen uit een open raam.’ Draait het debuutverhaal ‘De kamer’ van Mulisch niet om voorbije pianomuziek? Anderen vinden dit vergezocht.

Na de tweede druk is nu ook de eerste druk van Een handige dromer verschenen. De schitterende schuifdoos voor de drie varianten is in productie genomen. A.L. Snijders signeert zijn nieuwe boek zondag op de Beurs van Kleine Uitgevers in Paradiso. Morgenavond interviewt Frénk van der Linden de schrijver op de televee. Hopelijk blijft de verscheurde pocket van Snijders buiten beeld. (Open deur.)

In het tweedehandscircuit is Snijders ook ontdekt. Sinds een paar dagen staat de schrijver in de top 5 van meest gebruikte zoektermen op Boekwinkeltjes. Mulisch is al ingehaald.

2 gedachten over “Open raam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.