Dooie boel

Het is niet alleen op Artistiek Bureau een dooie boel. De boekhandelaren en -handelaartjes op Marktplaats lijken ook onder de hitte te zijn bezweken. Geen gesigneerde Belcampo’s, geen brieven van A. Marja, alle inspiratie is foetsie op Neêrlands grootste stuivertjeswebsite. De verzamelaar kan zich terugtrekken in zijn plastic badje achterin de tuin. De magere oogst gesoigneerde boeken van de afgelopen weken:

Saskia Noort signeerde haar bekendste werk ten behoeve van de tsunami in Azië. Hier bieden! Het aangeraakte boek wordt overigens aangeboden door ene Min uit Bergen. Dan toch, Neeltje?

Terwijl in het mediapark te Hilversum een politieke revolutie om zeep werd geholpen, signeerde Balkende zijn bestseller Anders en beter. Ramptoeristen bieden hier!

Kledingstylist van programma’s als Barend & Van Dorp zet zijn ezelsoortjes in de uitverkoop. Zijn exemplaar van Jan Mulders Villa BvD is door de schrijver voorzien van een kekke, alleraardigste, bescheiden opdracht: ‘voor de kleding-deskundige van de alles-deskundige Jan Mulder’. Echte fans doen een bod!

Harry Mens scheidde een gedegen handleiding voor jonge ondernemers af onder de even briljante als geestige titel Als een MENS iets wil. In zijn prachtige lagere schoolhandschrift wenste hij zijn fan André veel leesplezier. Zijn telefoonnummer staat er voor het gemak ook bij. Bellers bieden hier!

Een gedachte over “Dooie boel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.