De directeur op Kgggk-radio

Ralph: ‘Misschien is hij opeens bang geworden en wil hij toch niet meewerken aan ons radioprogramma. Hij is boekhandelaar en we weten van de vorige uitzending dat boekhandelaren heel publiciteitsschuw zijn. Misschien zit hij een spannend boek te lezen en hoort hij de bel niet.’
Jasper: ‘Ik hoor ook geen bel.’
Ralph: ‘Druk jij dan nog eens.’

Maar de bel deed het wel. De directeur deed open. De jongens van Kgggk-radio stonden voor de deur. De batterijen van de recorder lieten ons herhaaldelijk in de steek, maar delen van het interview (28 minuten) staan op de site van deze nieuwe radiozender.

4 gedachten over “De directeur op Kgggk-radio

  1. En het gehaper en abrupte einde ligt aan drie setjes batterijen, die consequent weigeren. Geluk bij een ongeluk: anders had De directeur tot middernacht staan blaten.

  2. Beste Directeur, ik heb je, helaas niet volledige, gesprek kunnen volgen op het Kgggk- radio. Leuk om te volgen. Doe wel even iets aan jouw zelfbeeld: mensen die boeken sparen/kopen e.d zijn beslist niet gek!! Ik noem het Passie en dat kun je voor alles hebben, hoe "afwijkend"dat ook voor anderen kunnen zijn. Sterker nog; mensen zonder passie en interesse noem ik eigenlijk ziek; ben je het er niet mee eens, laat maar horen!!Groetjes,Haagse Herman, die een passie heeft voor zijn werk, en daarnaast ook voor hele andere leuke zaken gelukkig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.