€ 4.500.000

Als ik vanuit Den Haag naar mijn moeder in Wassenaar ging (ze is helaas onlangs overleden), reed ik altijd via de Schouwweg. Dan kon ik een snelle blik werpen op het huis waar Hans Lodeizen – de in de jaren 50 en 60 mateloos populaire dichter – heeft gewoond. Twee elementen van die populariteit waren: jonggestorven, en in bedekte termen de herenliefde bezingend.

Tot mijn verrassing zag ik de laatste keer een bordje “Te Koop” in de tuin staan. Gauw op Funda gekeken en… bingo! Maar liefst 40 foto’s die een goede indruk geven van dit prachtige huis.

Helaas, helaas, het valt mijlenver buiten mijn financiële bereik, anders zou ik het wel weten!

Kees Thomassen

4 gedachten over “€ 4.500.000

  1. Inderdaad een adembenemend huis! In deze tuin ging het jochie Lodeizen op zoek naar mieren en andere insecten.Gelukkig staan er ook goedkopere woningen te koop in Wassenaar: voor een kleine € 2.000.000 heb je al een heel aardige villa. Maar dan zonder het aura van een jonggestorven dichter eromheen.

  2. Gooi er nog maar een miljoen tegenaan om geen zere ogen meer te krijgen van dat interieur. Volgens mij is de verkoper een aandelenhandelaar met meer geld(inmiddels iets minder) dan smaak.

  3. Inderdaad een prachtig huis. Ik ken het nog van voor deze "renovatie". Helaas is van het orginele interieur niets meer over. Men heeft het huis van binnen geruineerd. Wat een desillusie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.